https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті продовжуються заходи присвячені "Всеукраїнському тижневі права" | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2017
ЛДУ БЖД

В Університеті продовжуються заходи присвячені "Всеукраїнському тижневі права"

6 грудня 2017 року в рамках проведення «Всеукраїнського тижня права 2017» кафедрою права та менеджменту було організовано та проведено інтерактивний захід на тему: «Актуальні питання європейської інтеграції та дотримання прав людини».

Студенти 1 курсу спеціальності «Менеджмент» підготували цікаві та змістовні презентації на теми: «Зовнішні, внутрішні та особисті фактори міграції», «Джерела інформації про виїзд за кордон: туризм, навчання, працевлаштування, одруження тощо» та «Правила безпеки перебування за кордоном».

Модератором заходу була керівник програми протидії торгівлі людьми Громадської організації «Центр «Жіночі перспективи»» Олена Кальбус, яка неодноразово брала участь у подібних освітніх заходах Університету.  Вона розповіла про Програму протидії торгівлі людьми в Україні, яка розпочала свою роботу в 1998 році з метою допомогти Уряду України та громадськості у зусиллях із протидії торгівлі людьми та забезпечення доступу постраждалих до допомоги та правосуддя.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10