28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2017
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університету безпеки життєдіяльності відбувся ІV етап патріотичної акції «Естафета поколінь»

23 листопада у Центрі культури та мистецтв  Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся ІV етап патріотичної акції «Естафета поколінь».
Начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу ДСНС України, перший заступник голови Асоціації  Олександр АЛІМОВ привітав усіх присутніх та наголосив: «Метою такого заходу є активізація духовного, соціально-культурного потенціалу особового складу, сприяння патріотичному вихованню та професійному становленню молодих працівників».
За особисту мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в зоні проведення АТО та під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також за результатами службової діяльності -Начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу ДСНС України, перший заступник голови Асоціації  Олександр АЛІМОВ та проректор Університету Юрій Павлюк нагородили відзнаками Асоціації 31 працівник ДСНС України. Зокрема: Орденом «Честь і Слава» – 5 особи; «Медаллю – «За Доблесть і звитягу» – 17 особа; «Медаллю – «Герой-рятівник» – 3 особа.  Також за відмінні показники у навчанні, сумлінне виконання службових обов’язків та активну учать у громадському житті ЛДУ БЖД, Грамотами «Величі, Честі і Достоїнства», Почесними Грамотами Асоціації та Подяками були нагородженні 6 курсантів Університету.
У 2015 році Державною службою України з надзвичайних ситуацій спільно з Всеукраїнською асоціацією ветеранів війни та служби цивільного захисту започатковано проведення патріотичної акції «Естафета поколінь». В рамках проведення акції «Естафета поколінь» на базі навчальних закладів ДСНС України щорічно проводиться нагородження відзнаками Асоціації кращих працівників територіальних органів і підрозділів цивільного захисту за особисту мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в зоні проведення АТО та під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також за результатами службової діяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua