https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

14.11.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ започатковано нову спеціальність

Навчально-науково-виробничим центром спільно з кафедрою публічного адміністрування у сфері цивільного захисту під керівництвом ректора Національного університету цивільного захисту України Володимира Петровича Садкового та проректора з навчальної та методичної роботи університету Олега Олександровича Назарова було отримано ліцензію на освітню діяльність у сфері вищої освіти, зокрема на першому (бакалаврському) рівні. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.11.2017 р. № 223-л «Про ліцензування освітньої діяльності» НУЦЗ України дозволено започаткування нової спеціальності 242 «Туризм» у галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Щодо ліцензованого обсягу, то він становить 50 осіб, яким наш ВНЗ може одночасно забезпечити здобуття вищої освіти за цією спеціальністю відповідно до стандартів освітньої діяльності.
Варто зауважити, що за допомогою процедури ліцензування визначається ефективність і результативність роботи ВНЗ. Якість освіти, яку надає НУЦЗ України, а також його науково-педагогічні кадри, навчально-методичне забезпечення, матеріально-технічна й інформаційна бази були високо оцінені МОН України. Тому не випадковим стало прийняття ним відповідного рішення із надання ліцензії нашому університету на здійснення освітньої діяльності у сфері вищої освіти.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10