https://www.high-endrolex.com/10 Представник Університету взяв участь у глобальному саміті з хімічного захисту та безпеки, який проходив у Китайській народній республіці (м. Шанхай). | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2017
ЛДУ БЖД

Представник Університету взяв участь у глобальному саміті з хімічного захисту та безпеки, який проходив у Китайській народній республіці (м. Шанхай).

В період з 19-20 Начальник інституту  післядипломної  освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності полковник служби цивільного захисту В’ячеслав Вікторович Кошеленко  взяв участь у глобальному саміті з хімічного захисту та безпеки, який проходив у Китайській народній республіці (м. Шанхай). У саміті прийняли участь 400 керівники компаній, корпорацій та організацій з усього світу, які мають дотичність до хімічної промисловості, серед яких: Шанхайський технологічний інститут, Вістула Університет (м. Варшава), Ефіопський НДІ хімічного будівництва, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Китайський НДІ техніки та технологій та багато інших. Основним питанням до розгляду були ті небезпеки для екології навколишнього середовища та суспільства в цілому, які несе сучасна хімія при недбалому і неправильному користуванні з хімічними речовинами та їх компонентами. У ході обговорення, чільне місце посіло питання терористичних актів на хіміконебезпечних об’єктах та кібератаки на них.
Саміт завершився підписанням декларації про наміри створення міжнародної мережі в галузі хімічної освіти та екології R s D  NETWORK CHEMSS EDU, завданнями якої є розробка навчальних тренінгових програм  з питань хімічної та екологічної безпеки, які можуть бути використані усіма сторонами проекту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10