RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2017
ЛДУ БЖД

Представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Управління проектами: стан та перспективи»

В Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Управління проектами: стан та перспективи». У складі делегації від Львівського державного університету безпеки життєдіяльності були д.т.н., професор кафедри менеджменту та права у сфері цивільного захисту, майор сл. ц.з. Зачко Олег Богданович та ад’юнкт кафедри управління проектами, інформаційних технологій та телекомунікацій, ст. лейтенант сл. ц.з. Головатий Роман Русланович.
Головатий Роман представив доповідь за результатами дисертаційного дослідження на тему: «Управління безпекою у проектах створення об’єктів з масовим перебуванням людей на стадії планування» на секційному засіданні конференції.
В рамках конференції учасники взяли участь у обговоренні багатьох дискусійних питань стосовно розвитку науки управління проектами та програмами. До слова, в Університеті здійснюється підготовка магістрів, докторів філософії з даного напрямку, функціонує докторантура та спеціалізована вчена рада за спеціальністю 05.13.22 – управління проектами та програмами.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.