https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.09.2017
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності продовжує співпрацю з Суспільною Академією Наук

13-15 вересня в м. Лодзь Суспільна Академія Наук (Społeczna Akademia Nauk), найбільший приватний навчальний заклад в Польщі, проводила VII міжнародну наукову конференцію «Безпека і кризове управління. Безпека місцевих громад». У роботі конференції взяли участь працівники Університету –заступник начальника навчально-наукового інституту цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Ольга  Меньшикова і головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної діяльності полковник служби цивільного захисту Юрій  Рудик. Мета конференції –дискусія та обмін досвідом між науковим співтовариством та практиками безпеки  та управління кризовими ситуаціями зі служб, адміністрації та бізнесу. Цьогорічна конференція мала на меті приділити особливу увагу питанням безпеки місцевих громад.
Під час візиту нашої делегації також було проведено ряд робочих зустрічей з керівництвом інститутів Суспільної Академії Наук в Лодзі, під час яких обговорено подальшої кроки  практичної реалізації та розвитку Угоди про академічні обміни та співпрацю, укладеної цього року із Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10