https://www.high-endrolex.com/10 На засіданні Вченої ради ЛДУ БЖД професора Кінгстонського університету доктора Флауерса було нагороджено дипломом Doctor Honoris Causa. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.09.2017
ЛДУ БЖД

На засіданні Вченої ради ЛДУ БЖД професора Кінгстонського університету доктора Флауерса було нагороджено дипломом Doctor Honoris Causa.

4 вересня на урочистому засіданні Вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності професора Кінгстонського університету (Лондон, Великобританія) доктора Флауерса було нагороджено дипломом Doctor Honoris Causa.

Доктор Алан Флауерс – відомий британський фізик, знавець у галузі ядерної та радіаційної фізики, фізики навколишнього середовища, енергетики, приладобудування та телерадіомовлення, дослідник радіоактивності навколишнього середовища, зокрема, фахівець з інструментарію виявлення радіації, один з кращих у світі експертів в області радіаційного захисту та радіоекологічних досліджень. За значні досягнення у науковій та громадській діяльності доктора Алана Флауерса обрано членом багатьох престижних наукових товариств, нагороджено преміями й відзнаками авторитетних міжнародних видань. Завдяки дієвій участі доктора Флауерса, яка розпочалась у 2012 році, науковці нашого Університету взяли участь у міжнародних проектах ERASMUS+ та British Council.

Всем гостям были вручены букеты в коробках.
В рамках цих проектів у 2016 - 2017 роках працівники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та члени РК та СС Університету здійснили академічний візит у Кінгстонський університет, під час якого проводили навчальні заняття

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10