29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2017
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулись урочистості з нагоди Дня знань та складання Присяги першокурсниками

Сьогодні, першого вересня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулись урочистості з нагоди Дня знань та складання першокурсниками Присяги. Численні ряди навчального закладу цьогоріч поповнили 249 студентів та 139 курсантів, з яких 25 дівчат. У цей перший день осені вони склали Присягу в ім'я великого покликання – порятунку людських життів.
В урочистостях взяли участь Директор департаменту персоналу ДСНС України Олександр Доценко, Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник військового прокурора західного регіону України з нагляду за додержання законів у воєнній сфері Михайло Балан, перший заступник начальника західного регіонального управління – начальник штабу державної прикордонної служби України Руслан Краснопортко, начальник головного управління ДСНС у Львівській обл. – Сергій Дмитровськийта начальники інших територіальних управлінь.
У вітальному слові до першокурсників ректор університету Михайло Козяр зазначив: «Сьогодні - особливий старт; він є 70-тим, ювілейним, адже наступного місяця, 14 жовтня, навчальному закладу виповниться 70 років.
Хочу підкреслити, що професійна діяльність працівника органів і підрозділів цивільного захисту в екстремальних умовах є специфічним видом суспільно-корисної, вкрай необхідної і ризикованої для життя та здоров’я служби, яку несуть під час надзвичайних ситуацій спеціально підготовані фахівці, а вони готуються в навчальних закладах нашої системи».
«Змалку, дивлячись як батько одягає форму, я знала яким шляхом піду по житті – допомагати людям. Я пишаюсь тим, що маю змогу продовжувати справу свого тата у цьому навчальному закладі»,- розповідає продовжувачка династії з м. Києва Анастасія Мартюк.
Представники влади відзначили, що Львівщина високо цінує професійність, мужність, готовність завжди прийти на допомогу, які демонструють рятувальники під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і катастроф на теренах області, та побажали курсантам і студентам наснаги, сил та натхнення до навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua