https://www.high-endrolex.com/10 18 липня Національний університет ДСНС України відвідає група профільних експертів компанії «GSS» міста Нью-Йорк (США). Акредитація ЗМІ. Прес-реліз | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.07.2017
НУЦЗУ

18 липня Національний університет ДСНС України відвідає група профільних експертів компанії «GSS» міста Нью-Йорк (США). Акредитація ЗМІ. Прес-реліз

Візит американських фахівців у галузі безпеки до Харкова і Національного університету цивільного захисту України пройде з метою ознайомлення з практикою організації та взаємодії відповідних структур нашого міста до реагування при виникненні надзвичайних ситуацій, а також обміну досвідом у роботі служб з надзвичайних ситуацій, оперативного реагування та підготовки кадрів для Державної служби з надзвичайних ситуацій України. «Західні профільні експерти компанії «GSS» детально ознайомляться з науково-методичною та матеріально- технічною базою Національного університету цивільного захисту України, процесом підготовки фахівців в НУЦЗУ для підрозділів служби цивільного захисту. Програма перебування в НУЦЗУ дуже насичена і різноманітна, яка розрахована на цілий день. Це широкомасштабні навчання, заходи з надання екстреної психологічної допомоги постраждалим у наслідок надзвичайної події, тренінги», - повідомив ректор НУЦЗУ, генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. Генерал Садковий особисто супроводжуватиме західних партнерів.
Американська делегація компанії «Джуліані сек'юріті енд Сейфті», до складу якої входять
Джон Хувейн - генеральний директор компанії «GSS»; Джордж Бойл - експерт компанії «GSS»; Кевін Бієрі- експерт компанії «GSS»; Рон Оттербахер - експерт компанії «GSS»,
перебуватиме у Харкові з 17 до 20 липня. Закордонні візитери поділяться найбільш успішними досягненнями Нью-Йорка, а також досвідом, який акумулювався з інших міст світу. Експерти бажають надати вичерпні консультації Харкову у сфері безпеки та надання ефективних послуг мешканцям міста.
На сьогоднішній день одним із важливих і пріоритетних напрямків для роботи міської влади для розвитку міста, а також поліпшення життя його жителів, є обмін міжнародним досвідом у вирішенні актуальних проблем щодо удосконалення безпеки міста та забезпечення його життєдіяльності.
Як вже повідомляли ЗМІ, у травні 2017 року керівництво і профільні експерти компанії GSS (Нью-Йорк, США) здійснили візит до Харкова, під час якого у Харківській міській раді обговорювали низку питань безпеки у Харкові.
У зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Ігор Терехов, представники виконавчого комітету міськради, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, співробітники патрульної поліції міста Харкова, обласних управлінь Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби.
В ході травневої зустрічі працівники ДСНС поінформували американських гостей про методи роботи рятувальників в місті, керівники патрульної поліції Харкова - про криміногенну обстановку в місті і про діяльність правоохоронних органів, про нововведення, які впроваджує поліція, про роботу поліцейських на масових заходах.
6 травня делегація американської компанії «Джуліані сек'юріті енд Сейфті» відвідала Головне управління ДСНС України у Харківській області.
Як стало відомо, керівник компанії «Джуліані сек'юріті енд Сейфті» (GSS, США), екс-начальник Департаменту поліції Нью-Йорка Джон Хувейн підготував звіт про соціально-економічний розвиток та організацію безпеки у Харкові для колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані, який планує відвідати місто. Одне з основних напрямків діяльності зарубіжної компанії - це консультування міст в сфері безпеки.
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
Фото – прес-служба Харківської міськради
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10