RSS

Новини навчальних закладів

03.07.2017
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками конференції та поділились своїм досвідом у сфері кіберпсихології

30 червня у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба пройшла конференція «Сучасна війна: гуманітарний аспект», де свої доповіді представили та поділились досвідом співробітники науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України.
Олександр Володимирович Тимченко виступив на пленарному засіданні з доповіддю «Чи спроможна сучасна вітчизняна психологічна наука зрозуміти, допомогти та захистити наших воїнів?», де було висвітлено проблемні питання взаємодії, зміни суспільної думки та законодавства в межах воєнних конфліктів та українського досвіду.
Вікторія Цокота ділилася зарубіжним досвідом в межах кіберпсихології та розкривала аспекти реабілітації ветеранів з допомогою новітніх технології. Її доповідь з теми «Mobile applications: self-support, training and support after psychological trauma» здобула схвальні відгуки та зацікавленість з боку аудиторії.
Було обговорено можливості співробітництва з Платформою Кіберпсихології ARKI-GROUP в межах створення новітніх проектів на межі кіберпсихології та військових наук, а також їх впровадження у подальшому.


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.