RSS

Новини навчальних закладів

26.05.2017
НУЦЗУ

Випуск слухачів заочної форми навчання факультету цивільного захисту НУЦЗУ

26 травня на факультеті цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України відбувся урочистий випуск здобувачів вищої освіти заочної форми навчання за освітнім ступенем «бакалавр», «магістр» та за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст». Цьогоріч  отримали диплом європейського зразка 2 здобувачі вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» та 56 за освітнім ступенем «магістр» (за спеціальностями «Управління пожежною безпекою», «Управління у сфері цивільного захисту» та «Державне управління у сфері цивільного захисту»). Востаннє отримали диплом за освітньо-кваліфікаційнім рівнем «спеціаліст» 38 здобувачів вищої освіти зі спеціальностей «Цивільний захист» та «Управління у сфері цивільного захисту».

Зі святом випускників вітали начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області полковник служби цивільного захисту Олександр Волобуєв, проектор з навчальної та методичної роботи Олег Назаров та начальник факультету цивільного захисту НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту Микола Удянський. У своїх напутніх словах вони висловили щирі вітання з успішним завершенням навчання в стінах університету, сподіваючись на те, що отримані знання стануть в нагоді у подальшій службовій діільності.

Також слово взяли випускники та відмінники навчання підполковник служби цивільного захисту Рядно О.П. та Хворост Я.М., які від імені слухачів висловили подяку керівництву університету, факультету  та всьому викладацькому складу.

Тож, побажаємо випускникам плідної праці благополуччя та вдачі у майбутньому.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.