https://www.high-endrolex.com/10 Вчена рада: підведено підсумки міжнародної діяльності Університету, вручено диплом кандидата наук | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2017
ЛДУ БЖД

Вчена рада: підведено підсумки міжнародної діяльності Університету, вручено диплом кандидата наук

 17 травня відбулося засідання Вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, на якому підбили підсумки міжнародної діяльності Університету.

На початку засідання ректор університету Михайло Козяр вручив диплом кандидата технічних наук Павлові Пастухову.
З метою інтеграції в європейський освітній простір під час засідання Вченої ради Університету ухвалено рішення про діяльність щодо можливості отримання подвійних дипломів, вивчення шляхів інтернаціоналізації діяльності навчально-наукових інститутів та розробку концепції розвитку міжнародного співробітництва.
За рішенням Вченої ради, у системі службової підготовки постійну роботу розпочнуть курси з удосконалення володіння іноземними мовами.
Керівництву інститутів доручено активізувати роботу щодо участі у програмах двостороннього та багатостороннього міждержавного обміну студентами, аспірантами, докторантами, науково-педагогічними та науковими працівниками, а також розвивати академічну мобільність студентів за підтримки програми Erasmus+.
Крім того, Вчена рада університету затвердила положення про присвоєння вчених звань у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10