RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2017
ЛДУ БЖД

V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ГУМАНІТАРНИЙ ВСЕСВІТ: ЛЮДИ, ІДЕЇ, ПОДІЇ»

24-30 квітня  2017 року кафедра гуманітарних дисциплін та соціальної роботи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності вже вп’яте проводила Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію «Гуманітарний всесвіт: люди, ідеї, події». Її учасники надіслали чимало доповідей, присвячених актуальним проблемам низки гуманітарних наук – історії, політології, соціології, лінгвістики, культурології і т.д.
Широка наукова тематика обумовила й широке коло учасників, серед яких доктори і кандидати наук, викладачі, докторанти, аспіранти, студенти, курсанти і здобувачі з різних вишів України та з Тираспольського університету. Найбільше учасників зібрала перша секція, в якій було розміщено близько 40 доповідей. Серед тем, які розглянули доповідачі – «Вплив ідеології на державну політику: позитивні і негативні прояви», «Національне підґрунтя теорії еліти В’ячеслава Липинського», «Соціальна функція державного устрою як потреба часу», «Проблеми і труднощі розвитку громадянського суспільства в Україні», «Громадсько-політичні практики як форма накопичення активістських ресурсів», «Свобода індивіда як пріоритетна цінність у доктрині ліберальної демократії» та ін.

 
            З матеріалами конференції в авторській редакції можна ознайомитися на сайті ЛДУБЖД в розділі «Конференції та наукові семінари»
 (режим доступу: http://virt.ldubgd.edu.ua/course/view.php?id=1437)
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.