29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

14.02.2017
ЧІПБ НУЦЗУ

Засідання Наукового товариства

14 лютого в інституті відбулося засідання Наукового товариства курсантів (студентів), ад’юнктів (аспірантів), докторантів та молодих вчених. Під час заходу присутні заслухали доповідь курсанта 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Івана Ющука, наукову роботу якого відібрано до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році.
І. Ющук та його науковий керівник кандидат біологічних наук, професор Іван Глазирін запрошенні на підсумкову науково-практичну конференцію до Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, де будуть представлені кращі роботи фіналістів конкурсу за галуззю науки «Фізичне виховання та спорт».
Ще одним питанням порядку денного засідання було обрання та затвердження відкритим голосуванням голів та секретарів секцій на Всеукраїнську науково-практичну конференцію курсантів і студентів «Пожежна та техногенна безпека: наука і практика», яка проходитиме в інституті з 5 до 6 квітня 2017 року.

 


Наукове товариство інституту,
відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua