https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбувся XVII семінар виробників продукції протипожежного призначення «Пожежна безпека по-європейськи» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбувся XVII семінар виробників продукції протипожежного призначення «Пожежна безпека по-європейськи»

15 листопада кафедрою автоматичних систем безпеки та електроустановок факультету пожежної безпеки організовано та проведено на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України XVII семінар «Пожежна безпека по-європейськи». Участь у роботі семінару взяли представники приватного підприємства «Артон» з міста Чернівці та більше 15 суб’єктів господарювання, які надають послуги протипожежного призначення, фахівці Управління ДСНС України у Черкаській області, науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти інституту.
Зі вступним словом до учасників семінару звернувся начальник кафедри АСБ та ЕУ полковник с. ц. з. Станіслав Куценко, який зазначив, що метою проведення даного заходу є ознайомлення учасників із новітніми розробками вітчизняних виробників у галузі пожежної й виробничої автоматики, узагальнення знань у сфері захисту населення та матеріальних цінностей за допомогою автоматичних систем і засобів захисту, обговорення проблем, стану та перспектив розвитку пожежної й виробничої автоматики. Окремо слід відмітити виступ делегатів ПП «Артон», що є визнаним лідером у галузі виробництва приладів пожежної та охоронної сигналізації. Він викликав особливу зацікавленість аудиторії та жваве обговорення.
Наприкінці семінару представники фірми-виробника продукції протипожежного призначення «Артон» подарували ЧІПБ діючий навчальний стенд системи пожежної сигналізації зі зразками продукції, що дозволить поліпшити якість підготовки майбутніх рятувальників.
Зазначимо, що проведення подібних семінарів сприяє обміну досвідом у галузі систем протипожежного захисту, удосконаленню існуючої продукції та надає можливість вивчення новітніх вітчизняних розробок.

 



Кафедра АСБ та ЕУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10