https://www.high-endrolex.com/10 Чергове засідання гуманітарної секції науково-технічної ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2016
НУЦЗУ

Чергове засідання гуманітарної секції науково-технічної ради

9 листопада 2016 року відбулося розширене засідання гуманітарної секції науково-технічної ради Національного університету цивільного захисту України за участю науково-педагогічного складу кафедри психології діяльності в особливих умовах та співробітників науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології.

На засіданні було розглянуто підсумковий звіт ад’юнкта науково-дослідної роботи екстремальної та кризової психології  1 року навчання Криштанович Роксолани Мирославівни. Вона представила звіт щодо основних положень дисертаційного дослідження на тему «Професіографічний аналіз діяльності фахівців піротехнічних груп ДСНС України». За результатами заслуховування, було ухвалено рішення про переведення Криштанович Р.М. на другий рік навчання в ад’юнктурі університету.

 

Другим питанням, яке було обговорено на засіданні, стало визначення основних напрямів у межах підготовки до проведення  IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології».

 

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології. Фото - Світлична Н.О.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10