29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Пожежна та техногенна безпека. Теорія, практика, інновації»


З 20 до 21 жовтня делегація Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України у складі: начальника науково-дослідної лабораторії інновацій у сфері цивільної безпеки підполковника с. ц. з. Віталія Нуянзіна та доцентів кафедри фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж майора с. ц. з. Артема Майбороди і капітана с. ц. з. Артема Нестеренка представила навчальний заклад на Міжнародній науково-практичній конференції «Пожежна та техногенна безпека. Теорія, практика, інновації».
Конференція відбулась на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. У її роботі взяли участь понад 100 фахівців від 22 навчальних закладів, установ, організацій України у сфері безпеки населення, а також представники Державної пожежної служби Республіки Польщі та Білорусі з них: 17 докторів наук та професорів, 67 кандидатів наук та доцентів.
Всього у рамках конференції було представлено більше 200 доповідей. Наукові виступи представників ЧІПБ були відмічені як одні з найкращих у своїх секціях.
Після завершення конференції делегати інституту отримали сертифікати учасників.


Артем Нестеренко,
фото ЛДУБЖД
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua