https://www.high-endrolex.com/10 Міжнародна конференція на Галичині | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2016
НУЦЗУ

Міжнародна конференція на Галичині

20-21 жовтня 2016 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Пожежна та техногенна безпека. Теорія, практика, інновації”. У роботі конференції взяли участь провідні українські вчені, керівники структурних підрозділів, територіальних органів та аварійно-рятувальних формувань і служб ДСНС України, науковці науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, громадський організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері цивільного захисту. Усього у проведених заходах взяли участь понад 100 фахівців від 22 навчальних закладів, установ, організацій України у сфері безпеки населення, а також представники Державної пожежної служби Республіки Польща і Білорусії.

У конференції взяв активну участь доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки Станіслав Виноградов, який представив доповідь з теми "Тенденції розвитку протипожежної техніки: європейський досвід та український стан". 

Конференція пройшла на високому рівні та сколихнула багато проблемних питань з питань пожежної та техногенної безпеки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10