RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2016
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ - активні учасники ХV Міжнародного виставкового форуму “Технології Захисту/ПожТех - 2016”

11 жовтня, у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) за участі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова відбулася урочиста церемонія відкриття ХV Міжнародного виставкового форуму “Технології Захисту/ПожТех – 2016”. Також у заході взяли участь Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Міністр оборони України Степан Полторак, а також представники інших міністерств та відомств.
Вже багато років поспіль активними учасниками заходів є науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України. На заході вони представляють свої новітні наукові досягнення – дослідні установки, виставкові наукові експонати, патенти України на винаходи та корисні моделі тощо. Делегацію очолив проректор з наукової роботи Володимир Андронов. До її складу увійшли: провідний науковий співробітник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру Олександр Лєвтєров, викладач кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій факультету пожежної безпеки Олексій Антошкін, викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту Яків Кулик та магістр 5-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Катерина Герасименко.
За 14 років існування Форум став авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, а також важливим професійним заходом для спеціалістів з охорони праці та рятувальників. Загалом експозиція Міжнародного виставкового форуму “Технології захисту/ПожТех-2016” передбачає впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.
Цього року форум присвячений повному комплексу питань безпеки держави та суспільства. Впродовж чотириденної роботи на території Міжнародного виставкового центру здійснюватиметься демонстрація сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, новітньої пожежної техніки та обладнання. Також будуть представлені найкращі здобутки провідних вітчизняних і зарубіжних виробників у сфері протипожежної та техногенної безпеки.
В рамках ділової програми виставки відбудеться понад 32 змістовних презентаційних заходи, серед яких 18-та Всеукраїнська науково-практична конференція “Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до Європейського простору”, в якій візьме участь проректор з наукової роботи НУЦЗУ Володимир Андронов.


Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту ДСНС України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.