https://www.high-endrolex.com/10 Перспективи наукових досліджень у галузі пожежної та техногенної безпеки на замовлення ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.09.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Перспективи наукових досліджень у галузі пожежної та техногенної безпеки на замовлення ДСНС України

28 вересня у Департаменті запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України відбулося засідання профільної секції Науково-технічної ради ДСНС України. Участь у засіданні взяла делегація Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України у складі: головного наукового співробітника Сергія Поздєєва, завідувача кафедри пожежно-профілактичної роботи Оксани Кириченко, начальника навчально-науково-виробничого відділу майора с. ц. з. Інни Гуріненко, начальника науково-дослідної лабораторії інновацій у сфері цивільної безпеки підполковника с. ц. з. Віталія Нуянзіна.
Першим питанням порядку денного засідання були звіти за виконанням етапів відкритих науково-дослідних робіт. Про стан виконання двох науково-дослідних робіт, головним виконавцем яких визначений інститут, доповіли С. Поздєєв та В. Нуянзін. Другим важливим питанням для обговорення на засіданні секції стало формування тематики наукових досліджень у сфері пожежної і техногенної безпеки на 2017 рік.
Під час обговорення перспектив науково-технічної діяльності на майбутній 2017 рік, директор Департаменту полковник с. ц. з. Олександр Щербаченко вказав, що реформування наглядового блоку пов’язане з переходом до ризикорієнтованого підходу в оцінці небезпеки об’єктів на державному рівні. Таким чином, замовлення майбутніх науково-дослідних робіт буде здійснюватися, в першу чергу, відповідно до потреби в обґрунтованих методиках оцінки ризиків для різних галузей народного господарства.

 



ННВВ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10