RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2016
НУЦЗУ

До Міжнародних проектів залучені психологи НУЦЗУ

Тренінг-семінар став заключним етапом  реалізації спільного міжнародного проекту з підвищення готовності населення до дій в надзвичайних ситуаціях в умовах великого міста, з акцентом на вразливі групи населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та людей з обмеженими можливостями.
Лекції та практичні вправи під час заходу провели провідні американські вчені: Кандіда Л. Менноцци, директор з Програм Розвитку Американської Асоціації Географів; доктор Олена Огнева-Хіммельбергер; доктор Кендіс Лубберінг та представник Держдепартаменту США – Раффі Беліан. З українського боку в роботі семінару взяли активну участь студенти та викладачі провідних вищих навчальних закладів м. Харкова:
Національного університет цивільного захисту України, Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, Харківського національного університету радіоелектроніки, Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського та. Також, у семінарі взяли участь представники комунального підприємства «Міський інформаційний центр» та «Spaero GIS».
У рамках роботи семінару кожному з учасників була дана можливість виступити із доповідями англійською мовою. Представники американської сторони дали високу оцінку підготовки  українських  фахівців.
В семінарі взяли участь  члени виконавчого комітету Харківської міської ради.
За результатами семінару було визначено стратегію і подальший план розвитку проекту в Україні. Для успішної реалізації проекту  було визначено координаторів проекту, а також узгоджені методика і програмне забезпечення.
Після закінчення семінару кожний з учасників отримав міжнародний сертифікат, який надає можливість на професійному рівні застосовувати у практичній роботі отримані знання та навички.
 
 
 
 
 
 

 
 
Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.