RSS

Новини навчальних закладів

23.08.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

Наприкінці серпня українці святкують День Державного Прапора України (відзначається 23 серпня) та свято незалежності України (відзначається 24 серпня).
З нагоди цих визначних свят зранку 23 серпня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося шикування особового складу навчального закладу біля центрального входу інституту. Кращі вихованці урочисто підняли Державний Прапор України.
Вітаючи колектив ЧІПБ з державними святами, очільник інституту Олександр Тищенко наголосив: «Наш стяг символізує мирне небо над хліборобським полем, запоруку розбудови рідного краю в мирі і злагоді. Також цього року наш народ святкує вже 25-у річницю, відколи здійснилася мрія українців – бути господарями на своїй прекрасній землі. Тому з нагоди Дня Прапора та 25-ї річниці незалежності України бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту».
Напередодні дня чергової річниці незалежності нашої Батьківщини в інституті згадали її щирих патріотів – випускників Володимира Правика та Віктора Кібенка, які захистили усіх нас від атомного лиха, а також Ігоря Бойка та Олексія Панченка, які віддали своє життя, захищаючи Україну від зовнішньої агресії на її східних кордонах під час проведення АТО. Їх подвиг вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальних дошок, які знаходяться на території закладу.
Згодом з нагоди свят були нагороджені працівники, курсанти та ветерани навчального закладу. Загалом відзначили 18 осіб.
На завершення зібрання усіх привітали кращі вокалісти навчального закладу.
Зазначимо, що одним із почесних гостей, присутніх на цьогорічних заходах у ЧІПБ, був срібний призер Олімпійських ігор 2016 вихованець інституту Сергій Куліш. Нагадаємо, С. Куліш першим завоював медаль на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро серед усіх спортсменів України, які взяли участь в Олімпійських іграх. У фіналі із розряду пневматична гвинтівка Сергій виборов срібло, показавши результат 204.6.


 


Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.