https://www.high-endrolex.com/10 Загартування молодого поповнення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.08.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Загартування молодого поповнення

Для того, щоб стати рятувальником, необхідно мати міцне здоров’я, бути готовим працювати в складних умовах і робити все, щоб допомогти людям, що потрапили в біду.
Ця професія не втрачає свого престижу в усі часи. Вона, як і служба в армії, перетворює юнаків у справжніх чоловіків, здатних протистояти будь-якій стихії.
Курсант Владислав Дяченко розповідає: «Я дуже хотів бути рятувальником. Коли вступив на навчання до ЧІПБ, то зрозумів – тут навчають справжніх чоловіків. Розпочали ми звичайно із фізичної та стройової підготовки. На заняттях командири нас вчать дисципліні та витривалості. А головне ми стараємося виконати завдання усі разом. Один за всіх і всі за одного».
«Уже з перших днів наше молоде поповнення, під керівництвом досвідчених наставників, фізично загартовується. Ці заняття дозволяють розвивати позитивні риси характеру юнаків і дівчат. Усвідомлення впевненості у своїх силах, наповнює бадьорістю, оптимізмом і життєрадісністю», - наголосив в. о. начальника інституту Олександр Тищенко.


Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10