https://www.high-endrolex.com/10 Представниця інституту долучилася до підняття прапору заради підтримки українських спортсменів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.08.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представниця інституту долучилася до підняття прапору заради підтримки українських спортсменів

Як повідомляє сайт www.provce.ck.ua, сьогодні з нагоди відкриття ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро в Черкасах біля міськради підняли олімпійський прапор. Черкащину на іграх представлятимуть два спортсмени-легкоатлети Наталія Золотухіна та Сергій Куліш (вихованець ЧІПБ) .
Працівник інституту капітан с. ц. з. Дарія Шаріпова разом з керівництвом міста та представниками Національного олімпійського комітету в Черкаській області відкрили церемонію підняття прапора. Також були присутні спеціально запрошені гості – спортсмени – призери міжнародних змагань та минулих Олімпійських ігор. Зокрема – олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, срібні призери Олімпійських ігор Олександр Мотузенко та Олександр Феденко.
Я хочу побажати нашим спортсменам перемог. Щоб вони приїхали з золотими медалями. Я особисто знаю Сергія Куліша, ми в одній команді з кульової стрільби. У нього значний потенціал, він спортсмен великого класу і я впевнена, що він привезе нагороди з цих змагань, – розповіла у своєму коментарі «Про все» Дарія.


Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ
за матеріалами сайту www.provce.ck.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10