https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці ЧІПБ взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.07.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Вихованці ЧІПБ взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги»

З 5 до 7 липня у Чернігівському центральному парку культури і відпочинку був проведений Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги».
Стронгмени з 20 областей України з’їхалися до Чернігова, аби продемонструвати свою міць та справжній чоловічий характер. На змаганнях Черкаську область представляли вихованці ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України курсанти 3 курсу Олександр Швидкий та Роман Каціон.
У перший день фестивалю відбулося два конкурси: «Чумаки», в яких спортсмени мали якомога швидше перенести вісім мішків на віз, та «Колода», під час якого учасники за півтори хвилини мали якомога більше разів підняти колоду, з обов’язковою її фіксацією на витягнутих руках.
Фінал «Козацьких розваг» складався теж з двох етапів. Спочатку команди перекидали важку колоду (близько 200 кілограмів) через 4 бар’єри. А потім відбулося змагання з перетягування канатів.
Оцінювали результати «Козацьких розваг» Заслужений майстер спорту України, триразовий Чемпіон світу з пауерліфтингу Олександр Пеканов та Чемпіон світу, багаторазовий рекордсмен України Сергій Конюшок.
За результатами змагань вихованці ЧІПБ посіли II місце у вправі «Чумаки».

 

 



Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю, за інформацією сайту www.chernigiv-rada.gov.ua 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10