https://www.high-endrolex.com/10 Другий день роботи українсько-польського студентського табору | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Другий день роботи українсько-польського студентського табору

28 червня – для кожного громадянина України важливе державне свято – День Конституції. А для керівництва, співробітників та вихованців Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України – ще і другий день роботи українсько-польського студентського табору на базі навчального закладу.
За програмою табору польська делегація цього дня ознайомилася із матеріально-технічною базою інституту, відвідали відкритий до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи оновлений Народний музей ЧІПБ, навчальну пожежно-рятувальну частину.
Згодом на плацу навчального закладу понад сорок курсантів ЧІПБ розгорнули державний символ нашої Держави – Прапор. Присутні на цій події представники управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації зазначили, що виховання сьогоднішньої молоді у дусі любові та поваги до своєї символіки – формування у майбутньому гідних патріотів своєї країни!
Після цього серед учасників літнього табору стартував особисто-командний чемпіонат з кросу. Найкращими бігунами у естафеті 4x100 метрів виявилися українські спортсмени, адже саме вони вибороли усі призові місця: перше місце – представники факультету оперативно-рятувальних сил, друге місце – спортсмени факультету цивільного захисту, а третє – бігуни факультету пожежної безпеки.
Також у цей день відбулася товариська зустріч команд у грі у футбол та волейбол. У футбольному матчі місця у турнірній таблиці розподілилися наступним чином: команда ФПБ, команда польських колег, збірна ФЦЗ та ФОРС. У волейболі перемогу одержали українці.
На завершення дня черкащани провели оглядову екскурсію містом для поляків. Відвідали меморіальний комплекс «Пагорб Слави», намилувалися природою міського парку «Сосновий бір» та квітами у Долині троянд.
Повернувшись до інституту, влаштували творчий вечір «Візитівки країн». Кожна із команд з гідністю представила власну країну. Найяскравішими моментами «візитівок» були: тематичні фільми та частування українською національною стравою – варениками .

 



Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10