https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбулися заходи до Дня Конституції України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулися заходи до Дня Конституції України

24 червня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України.
З вітальним словом до всіх присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника інституту Олександр Тищенко, який зазначив: «Конституція – це головний оберіг державності та демократії України. Її найвища юридична сила, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу».
За високий професіоналізм, досягнення вагомих показників у службовій діяльності, сумлінне виконання обов’язків та з нагоди відзначення 20-ї річниці Конституції України працівники ЧІПБ отримали нагороди від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради.
Відзначили у цей день і ветеранів навчального закладу, яким вручили почесні грамоти та подяки Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.
Також під час урочистостей було оголошено святкові накази “Про заохочення особового складу” і “Про присвоєння чергових спеціальних звань начальницького складу”, згідно з якими ряд працівників та курсантів отримали грамоти, а сімом офіцерам присвоїли чергові спеціальні звання.
Під час заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв – учасників бойових дій на сході України – серед яких випускники навчального закладу Олексій Панченко та Ігор Бойко.

 



Відділ зв’язків з засобами масової інформації та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10