https://www.high-endrolex.com/10 Участь представників інституту у щорічній атестації кінологів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь представників інституту у щорічній атестації кінологів

З 17 до 19 червня на базі Кінологічного центру міста Ромни (Сумська область) за міжнародною системою іспитів відбулася щорічна атестація кінологічних розрахунків ДСНС України.
Участь в атестації взяли близько 40 розрахунків, серед яких були і представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Протягом трьох днів кінологи разом із своїми вихованцями підтверджували свою фаховість у основних етапах професійної діяльності: пошук людини під техногенним завалом, пошук людини по сліду та пошук людини у природному середовищі. Крім цього, кожен кінолог на спеціально обладнаному стадіоні з тренажерами складав "обов’язкову программу" на слухняність та спритність собаки.
До складу суддів-експертів увійшли фахівці із Японії та Чехії, що представляють Міжнародну організацію пошуково – рятувальних собак IRO.
У підсумку заходу ЧІПБ отримав кубок за суттєвий внесок у розвиток кінологічного спорту, а курсант III курсу Андрій Сороченко зайняв друге місце у атестації класу «А».




 

Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10