https://www.high-endrolex.com/10 Представник інституту взяв участь у навчаннях «Рятувальні операції в зонах хімічного зараження» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представник інституту взяв участь у навчаннях «Рятувальні операції в зонах хімічного зараження»

З 5 до 10 червня на базі Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації МНС Республіки Білорусь відбулися навчання представників держав-учасників Організації по забороні хімічної зброї (ОЗХЗ) за освітньою програмою навчального курсу «Рятувальні операції в зонах хімічного зараження». Участь у навчаннях взяв і заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту Станіслав Щіпець.
На практичних заняттях, які відбувалися на полігоні оперативно-тактичної підготовки інституту, слухачі відпрацьовували дії з організації робіт у зоні надзвичайної ситуації, при наявності вражаючих факторів хімічних, біологічних, радіоактивних та отруйних речовин. Було відпрацьовано порядок взаємодії екстрених служб при реагуванні на надзвичайні ситуації з використанням ХБРО речовин.
Також для відпрацювання навчальних питань була представлена мобільна лабораторія.
По завершенню навчань Станіслав Щіпець отримав сертифікат.

 




Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10