https://www.high-endrolex.com/10 Працівники ЧІПБ створили електронну базу нормативно-правового забезпечення діяльності органів та підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Працівники ЧІПБ створили електронну базу нормативно-правового забезпечення діяльності органів та підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Необхідність у нормативному забезпеченні практичних працівників ДСНС України завжди була важливою складовою у питанні дотримання законності та ефективності роботи під час виконання службових завдань у повсякденній діяльності.
11 червня, у святковий для Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України день випуску фахівців рятувальної справи, працівники кафедри пожежно-профілактичної роботи навчального закладу ініціювали вручення випускникам дисків з «Електронною базою нормативно-правового забезпечення діяльності органів та підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій».
Робота над змістом електронної бази розпочалася з 2012 року під керівництвом підполковника с.ц.з. Валентина Мельника та старшого інженера відділу телекомунікацій, інформаційних технологій та захисту інформації Богдана Мешкова, який відповідав за електронне оформлення бази.
І ось уже п’ятий рік поспіль випускники ЧІПБ отримують електронну базу, основна мета створення якої – допомога випускаючій молоді у професійній діяльності, поліпшення умов праці та економія часу для пошуку нормативно-правових актів, необхідних для виконання функційних обов’язків.
Цього року для удосконалення електронної бази та актуалізації нормативних документів залучалися представники наукового товариства кафедри ППР курсанти 11 навчального взводу Ганна Веліксар і Ганна Горбач.
Оновлена база містить близько 4000 нормативно-правових актів у галузі пожежної безпеки, охорони праці та цивільного захисту. Для швидкої допомоги інспектору та начальнику караулу в електронній базі 2016 року окремо виділені нормативно-правові акти за напрямками роботи: «державний нагляд та контроль (інспектор)» та «реагування на надзвичайні ситуації (начальник караулу)».
Електронна база постійно оновлюється та вдосконалюється.
У найближчих планах розробників – надати доступ до електронної бази на сайті інституту.

 



Кафедра пожежно-профілактичної роботи, відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю




http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10