https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту беруть участь у ХІІІ Міжнародних тактико-спеціальних навчаннях «Fenix 2016»

Доцент кафедри процесів горіння майор с. ц. з. Артем Майборода, курсанти ІІІ курсу Андрій Дулгеров, Максим Чернов, Юлія Кучер та Сергій Словінський беруть участь у ХІІІ Міжнародних тактико-спеціальних навчаннях «Fenix 2016», які організовує Головна школа пожежної служби Республіки Польща, м. Варшава.
Представники Білорусії, Естонії, Франції, Німеччини, Латвії, Литви, Румунії, США і України разом із студентами третього курсу Головної Школи Пожежної Служби приймають участь у навчаннях, що проходять з 6 до 9 червня на тренувальній базі Zamczysko в Кампіноському національному парку (30 км від Варшави). Проведення попередніх тактико-спеціальних навчань продемонструвало, що подібні заходи – це гарна нагода для обміну знаннями та досвідом. Вони також дають змогу учасникам застосувати знання з ліквідації надзвичайних ситуацій і вдосконалити навички пожежогасіння в умовах, наближених до реальності.

 

 

Відділення міжнародного співробітництва

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10