https://www.high-endrolex.com/10 Безпека дорожнього руху | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Безпека дорожнього руху

На виконання Комплексного плану щодо забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо-транспортного травматизму на 2016 рік протягом травня місяця поточного року були проведені заходи з безпеки дорожнього руху в підпорядкованих підрозділах інституту, які включають в себе додаткові інструктажі щодо безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, перевезення пасажирів та вантажів, дотримання правил дорожнього руху під час слідування на пожежі та надзвичайні ситуації. Під час проведення службової підготовки до інституту було запрошено представників Головного управління Національної поліції України в Черкаській області, які довели інформацію щодо стану транспортної дисципліни на шляхах міста та області, проаналізовано стан аварійності та ДТП на відомчому та власному транспорті за п’ять місяців поточного року. Також було перевірено проходження водіями передрейсового та післярейсового медичного огляду.
У ЧІПБ введено постійний контроль за правилами експлуатації та зберігання транспортних засобів, проведення технічного обслуговування, ведення облікової та технічної документації. Також у навчальному закладі були оновлені куточки з безпеки дорожнього руху. З водійським складом проведено заняття та перевірено знання щодо надання першої медичної допомоги потерпілим у ДТП та дотримання правил безпеки дорожнього руху під час керування дорожніми транспортними засобами.



Роман Черниш

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10