https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у відзначенні 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.05.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у відзначенні 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі

Дорогу ціну заплатив наш народ за Перемогу у цій найстрашнішій війні ХХ сторіччя! Мабуть не має такої родини, якої б не торкнулася ця біда, тому подвиг воїнів тих часів дійсно неоціненний, він навічно закарбований у пам’яті усіх українців, як прояв величезного героїзму.
9 травня у м. Черкаси керівництво, працівники, курсанти та студенти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України взяли участь у заходах з нагоди відзначення 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі.
Цього дня на Соборній площі Черкас зібралися представники обласної та міської влади, громадських організацій, а також жителі міста. Почесне місце на трибуні, а згодом – у святковій колоні – зайняли ветерани.
Після мітингу учасники заходу пройшли святковою ходою до Пагорбу Слави, де пам’ять Героїв була вшанована хвилиною мовчання та покладанням квітів до Стели Героїв Другої Світової війни.
Цього ж дня мешканці та гості Черкас мали можливість взяти участь і в інших заходах, що відбувалися з нагоди свята у різних куточках міста.


 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10