RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулася Спартакіада серед школярів «Школа безпеки»

6 травня на спортивному комплексі ЧІПБ відбулася Спартакіада серед школярів «Школа безпеки».
Захід був організований Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаським інститутом пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Участь у спартакіаді взяли команди із загальноосвітніх шкіл міста Черкаси.
Із вітальним словом до усіх присутніх звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту Станіслав Басараб, який побажав усім учасникам гарних вражень від змагань, успіхів та перемог. Також привітали школярів директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова та начальник відділу молодіжної політики Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Олександра Пахуріна.
Програма змагань складалася із таких видів: «надання першої медичної допомоги»; «надзвичайна ситуація», «рятування майна», «бойове розгортання» «рятувальна доріжка на льоду», «комплексна естафета» та «конкурс патріотичної пісні».
Школярі продемонстрували добру спортивну форму та завзятість. Усі учасники отримали грамоти, а переможці спартакіади – кубки та цінні подарунки від партнера змагань клубу «Cosmos Bowling» міста Черкаси.




 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.