RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представник інституту взяв участь у курсах по підвищенню кваліфікації в галузі попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у Республіці Білорусь

З 18 до 27 квітня заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту Станіслав Щіпець взяв участь у курсах по підвищенню кваліфікації в галузі попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій, які відбувалися у смт Свєтлая Роща Республіки Білорусь. Навчання проводили представники Організації із заборони хімічної зброї на базі Державної установи освіти «Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації» МНС Республіки Білорусь.
У навчаннях брали участь навчальні заклади та практичні підрозділи Республіки Білорусь, України, Грузії, Азербайджану, Вірменії, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Латвійської та Литовської Республіки, Республіки Молдови та Лівії .
Під час проведення курсів на полігоні Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації МНС Республіки Білорусь відпрацьовувалися навички аварій на хімічних об’єктах в умовах, наближених до реальних.
По завершенню Станіслав Щіпець отримав сертифікати про успішно пройдені навчання з освітньої програми «Захист від хімічної зброї» і свідоцтво про підвищення кваліфікації з освітньої програми для керівного складу та співробітників за тематиками: « Небезпечні фактори хімічних речовин», «Технічне оснащення служб реагування», «Екстрена медицина» та «Ведення дій в зоні хімічного забруднення».

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.