https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти інституту відвідали обласну виставку пожежно-рятувальної справи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти інституту відвідали обласну виставку пожежно-рятувальної справи

28 квітня курсанти 24 навчального взводу факультету оперативно-рятувальних сил Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом із викладачем-наставником викладачем кафедри спеціальної та фізичної підготовки підполковником служби цивільного захисту Сергієм Ведулою відвідали пожежно-технічну виставку-музей Управління ДСНС у Черкаській області. Екскурсія дозволила вихованцям навчального закладу поринути в історичне минуле нашого міста та ознайомитися із діяльністю сучасної служби цивільного захисту.
Під час екскурсії велика увага приділялася стендам та експонатам Чорнобильської тематики. До 30-х роковин аварії на ЧАЕС завідувач виставки Тимофій Андрійчук розповів курсантам про мужніх ліквідаторів, які в умовах смертельної небезпеки, не задумуючись, стали на захист своєї Вітчизни.
У залах виставки, загальною площею 300 м2, увазі відвідувачів запропоновано багато матеріалів, що висвітлюють історію розвитку та сучасний стан пожежної охорони Черкащини та країни.
Експозиції музею також знайомлять гостей із пожежно-профілактичними заходами, що здійснюються на об’єктах народного господарства та житловому секторі, бойовими та трудовими буднями, наявною технікою та засобами зв’язку, системами сповіщення та гасіння пожеж.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10