https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч з представниками Головного управління ДСНС України у Вінницькій області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустріч з представниками Головного управління ДСНС України у Вінницькій області

Згідно з наказом ДСНС України від 02.10.2015 № 499 «Про участь керівного складу територіальних органів ДСНС України в освітньому процесі вищих навчальних закладів цивільного захисту в 2015/2016 навчальному році» 23 березня в інституті відбулася зустріч курсантів та студентів із представниками Головного управління ДСНС України у Вінницькій області – заступником начальника ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковником служби цивільного захисту Юрієм Терентьєвим та т. в. о. начальника відділу персоналу підполковником с. ц. з. Олегом Стусом.
Метою зустрічі було підвищення якості підготовки кадрів для органів і підрозділів цивільного захисту, визначення ролі практичної складової навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах цивільного захисту.
Під час зустрічі обговорювалися питання щодо стану дисципліни і успішності курсантів та студентів, а також працевлаштування випускників 2016 року в підрозділах ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10