https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2016
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

Новина дня!

3-го березня Ліцей цивільного захисту відвідав начальник відділу освіти і  науки Департаменту персоналу ДСНС України Рись Юрій Борисович.

Під час зустрічі з ліцеїстами та колективом ліцею були обговорені актуальні питання щодо змін у сфері загальної середньої освіти, та перспективи ліцею в умовах профільності старшої школи. Обговорено зміни щодо порядку участі у зовнішньому незалежному оцінюванні та складання державної підсумкової атестації ліцеїстами у 2016 році.

Важлива увага була приділена питанню продовження навчання ліцеїстів у вищих навчальних закладах ДСНС України після випуску з ліцею. Вихованці були ознайомлені із Наказом МВС України №197 від 23.02.2015 року «Про затвердження Порядку відбору та прийому до вищих навчальних закладів цивільного захисту» щодо організації та встановлення квот цільового прийому. Також доведено обсяг державного замовленням на підготовку фахівців у вищих навчальних закладах цивільного захисту на 2016 рік з кожного напрямку підготовки окремо у кожному із закладів.

Обговорено питання щодо матеріально-технічного, методичного та дидактичного забезпечення навчального процесу в закладі.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10