https://www.high-endrolex.com/10 ІІ Міжнародна професійна спеціалізована виставка «ЗНО 2016. Освіта в Україні. Освіта за кордоном» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

ІІ Міжнародна професійна спеціалізована виставка «ЗНО 2016. Освіта в Україні. Освіта за кордоном»

З 25 до 27 лютого в Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбулася ІІ Міжнародна професійна спеціалізована виставка «ЗНО 2016. Освіта в Україні. Освіта за кордоном». Захід проводився за підтримки: Міністерства освіти та науки, Національної академії педагогічних наук України, Київської міської державної адміністрації та низки держаних структур.
На цій виставці були представлені провідні державні ВНЗ країни. Серед яких були: Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, Національна академія Служби безпеки України, Національна академія внутрішніх справ, Буковинський державний медичний університет, Національний авіаційний університет та багато інших вузів.
Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля представляли: заступник начальника факультету цивільного захисту та управління майор с. ц. з. Олександр Землянський; доценти кафедри економіки та управління – майор с. ц. з. Юрій Горбаченко та Ольга Дулгерова; викладач-методист навчально-методичного відділу майор с. ц. з. Віктор Вихристенко, а також курсанти Вікторія Карпенко і Вадим Попсуй.
У перший день роботи виставки відбулося святкове відкриття, після якого представники ЧІПБ спілкувалися із майбутніми абітурієнтами, які завітали на захід. Як правило, це були учні київських шкіл, які прийшли на виставку разом із своїми класними керівниками. Їм пропонувався роздатковий матеріал з інформацією про інститут та проводилися індивідуальні профорієнтаційні бесіди. У другій половині дня відбулося урочисте нагородження вузів за їх високі досягнення в галузі підготовки висококваліфікованих працівників. Наш навчальний заклад став лауреатом Гран-прі у номінації: «За незламно тверду та непохитну відданість національній освіті напряму пожежної безпеки і проблем надзвичайних ситуацій».
Також в рамках виставки було започатковано важливий соціальний профорієнтаційний проект «Моя спеціальність – моя гармонія», мета якого – стимулювати молодь в Україні до прагнення удосконалюватися, розвиватися і навчатися, визначившись із своєю майбутньою професією і обравши найкращий навчальний заклад.
Цей проект був створений за участі експертів психологів телеканалу СТБ, професійних профорієнтологів, практиків та відомих зірок країни.
26 лютого представники Міністерства освіти і науки України презентували надважливий методичний семінар, який неодмінно стане корисним в житті молодим людям, «Запобігання торгівлі людьми у контексті міжнародної практики».
Також у рамках виставки відбулися патріотичні соціальні проекти: «Моє ім’я – Батьківщина, моє ім’я – Україна, Україна – це я. Україна – це ми» за участі відомих українських зірок та «Від серця дитини до серця воїна», де руками дітей були виготовлені вироби, які будуть передані на Схід України.
27 лютого 2016 року відбулося урочисте закриття.
Учасники заходу мали можливість набратися досвіду щодо подальшої участі в подібних проектах та обмінятися з іншими представниками ВНЗ інноваційними думками і надбаннями, які знайдуть практичне застосування в освітньо-виховному процесі.

 


Факультет ЦЗ та У,
сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10