RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Міжнародна науково-практична online конференція «Актуальні питання аналізу пожежної небезпеки виробничих і складських приміщень»

26 лютого в інституті відбулася Міжнародна науково-практична online конференція «Актуальні питання аналізу пожежної небезпеки виробничих і складських приміщень». Організатором конференції виступив ДУО «Гомельський інженерний інститут» МНС Республіки Білорусь.
Тематика конференції включала в себе проблемні питання аналізу вибухонебезпечності виробничих і складських приміщень з горючим пилом, актуальні питання аналізу вибухонебезпечності цих приміщень з ЛЗР і ГР, тенденції розвитку аналізу пожежонебезпеки даного типу приміщень, а також дослідження вибухопожежонебезпечних властивостей речовин і матеріалів та проблеми визначення вибухопожежонебезпечних зон по ПУЕ.
Участь у конференції взяли представники наукового товариства курсантів (студентів), ад’юнктів та молодих вчених Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Під час роботи конференції курсанти та студенти долучилися до обговорення та поглибленого вивчення актуальних проблем науки, що досліджуються на факультетах та кафедрах споріднених навчальних закладах, обмінялися інформацією, що сприяє розвитку міжвузівського та міжнародного співробітництва.

 



Наукове товариство,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.