https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відзначили переможців олімпіади з навчальної дисципліни “Соціологія” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.02.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відзначили переможців олімпіади з навчальної дисципліни “Соціологія”

Сьогодні начальник факультету цивільного захисту та управління майор с. ц. з. В’ячеслав Гора спільно з працівниками кафедри гуманітарних наук та іноземних мов: Тетяною Чубіною, Оксаною Спіркіною і Діаною Чупановою провели нагородження переможців олімпіади з навчальної дисципліни “Соціологія”.
Нагадуємо, що в олімпіаді взяли участь 40 курсантів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” факультетів інституту. Найбільше призових місць посіли курсанти 33 навчального взводу факультету оперативно-рятувальних сил. Перше місце курсант цього взводу Андрій Дулгеров поділив з курсантом 31 взводу Олександром Зосімовим. Друге місце також було за представником 33 взводу Іваном Ющуком. Бронзовими призерами олімпіади стали представники вищезгаданого взводу Ігор Трояновський та Кирил Назаренко, які поділили третє місце із представницею 32 взводу Оленою Гаркушею.
Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10