RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2016
ВПУ ЛДУ БЖД

ТАК ТРИМАТИ!

Гостинно зустріла загальноосвітня школа № 3 імені М. Коцюбинського м. Вінниці переможців та призерів ІІІ  (обласного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

30 січня 2016 року представники загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Вінниччини прибули до обласного центру для участі у ІV етапі конкурсу. Серед знавців української мови була й курсант нашого училища Єгорова Юлія, котра стала переможцем ІІІ етапу конкурсу серед військових навчальних закладів.

Перед учасниками та їхніми наставниками виступила перший заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Чорна О.А., котра подякувала присутнім за любов та бережливе ставлення до української мови, побажала миру та злагоди, успіхів у виконанні завдань четвертого етапу конкурсу.

Далі відбулось нагородження переможців і призерів ІІІ етапу конкурсу. Оргкомітет та журі конкурсу вручили Єгоровій Юлії диплом І ступеня за перемогу, набір книг сучасних українських письменників. Крім цього,  фармацевтична фірма «Дарниця», за підтримки якої відбувся конкурс,  також прилучилась до дійства та нагородила Юлю своєю відзнакою.

Після процедури нагородження знавці української мови взяли участь у ІV етапі міжнародного конкурсу.

З нетерпінням і надією чекатимемо його результатів!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.