https://www.high-endrolex.com/10 Україна продовжує шлях до інтеграції в європейську систему цивільного захисту, - Микола Чечоткін | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2015
ЛДУ БЖД

Україна продовжує шлях до інтеграції в європейську систему цивільного захисту, - Микола Чечоткін

24 вересня на Львівщині відбулася церемонія закриття міжнародних навчань з ліквідації надзвичайних ситуацій “Україна-2015”.
Голова ДСНС України Микола Чечоткін, підсумовуючи результати навчань зазначив, що всі завдання, які були поставлені перед командами- учасниками, виконані на високому професійному рівні.“Ці навчання були надзвичайно важливими для нас, адже дали змогу підрозділам ДСНС на практиці відпрацювати механізми реагування на надзвичайні ситуації різного характеру. Спільні міжнародні навчання є доказом того, що Україна продовжує шлях до інтеграції в європейську систему цивільного захисту”, - зазначив Голова ДСНС України Микола Чечоткін.
У свою чергу, керівник Євроатлантичного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру Гюнтер Бретшнайдер зауважив, що в ході навчань українські рятувальники продемонстрували високий рівень готовності професійно реагувати на надзвичайні ситуації. Він зазначив, що рівень підготовки підрозділів ДСНС дозволяє їм спільно із зарубіжними колегами брати участь у міжнародних рятувальних операціях.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10