https://www.high-endrolex.com/10 Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2013
ВПУ ЛДУ БЖД

Благодійний «Пробіг з вірою в серці 2013»

"Серця всіх мешканців міста цього дня билися в унісон: серця дітей - з вдячністю, серця учасників – з усвідомленням того, що вони зробили благородний вчинок. Проведення "Пробігу з вірою в серці" є надзвичайно важливою і необхідною ініціативою, адже саме раннє виявлення серцевих хвороб у дітей допомагає в подальшому зберегти їм здоров’я і навіть життя. За кошти, зібрані учасниками пробігу, буде придбано те обладнання, якого так потребує кожне дитяче сердечко. Саме заради цієї мети ми сьогодні стали учасниками благодійного марафону", - зазначив голова облдержадміністрації Іван Мовчан.

Майже п’ять тисяч учасників пробігли номінальну дистанцію від майдану Незалежності до площі ім. Василя Стуса. Благодійні внески учасників, зібрані усім містом, будуть витрачені на купівлю кардіологічного обладнання для Вінницької дитячої обласної клінічної лікарні.

Слова «спішіть робити добро» перегукувались із назвою марафону, та стали його органічним доповненням для представників училища. Не даремно ж вони поєднали свою долю з професією рятівника, а тому намагаються в будь – який спосіб виправдати це звання. В цей день курсанти та слухачі училища пройшовши дистанцію марафону залишили на ній не тільки грошові внески, але й часточку свого душевного тепла та доброти.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10