https://www.high-endrolex.com/10 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності отримав почесне звання «Лідер національної освіти» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2012
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності отримав почесне звання «Лідер національної освіти»

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України був визнаний лідером національної освіти за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти України. Нагороду вручили на Міжнародній виставці «Освіта та кар'єра - 2012» та виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», яка проходить 15-17 листопада 2012 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Навчальний заклад МНС також нагородили золотою медаллю у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі».
Нагадаємо, що на минулій виставці навчальний заклад нагородили золотою медаллю у номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління для профільних вищих навчальних закладів».
Виставка «Освіта та кар’єра - 2012» на сьогоднішній день є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці представлені більше 60 вузів з різних країн світу та понад 50 кращих українських вишів.
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності – провідний ВНЗ України у галузі безпеки людини. У навчанні університет використовує найсучасніші інформаційні технології, які роблять процес цікавим та покращують якість засвоєння матеріалів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10