https://www.high-endrolex.com/10 Курсант другого курсу ВВПУЦЗ Питльовий Вадим став переможцем всеукраїнських змагань з кіокушин карате | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Курсант другого курсу ВВПУЦЗ Питльовий Вадим став переможцем всеукраїнських змагань з кіокушин карате

На початку листопада в місті Тернопіль відбувся всеукраїнський турнір з карате Кіокушинкай. Четвертий рік поспіль проводяться змагання за сприяння ФСТ «Динамо»  України. Цьогоріч продемонструвати свою майстерність прибули каратисти з усіх регіонів України та з Москви. У змаганнях взяли участь представники всіх вікових категорій.

Приємно зазначити, що в нашому навчальному закладі навчається курсант другого курсу кандидат в майстри спорту з кіокушин карате Питльовий Вадим. Майже десять років хлопець освоює згадане бойове мистецтво. А в цьому році на всеукраїнському турнірі здобув перемогу та отримав золоту медаль у своїй ваговій категорії до 80 кг. З виду скромний, навіть сором’язливий юнак неохоче розповідає про свої спортивні здобутки, бо вважає що обраний ним вид спорту це не що інше як самовиховання, гартування в собі справжніх духовних цінностей. Зі слів професіоналів, кіокушин карате – не лише ефективне бойове мистецтво,  а сильна система виховання, з величезними традиціями, культом великих воїнів і суворої дисципліни. Тому кожен воїн – від найменших каратистів до ветеранів – знає, що в карате не повинно бути агресії, лише майстерна спортивна боротьба.

  З розповідей викладачів та керівництва навчального закладу, Вадим має гарні результати у навчанні, активно бере участь у житті училища, є досить харизматичною особистістю серед курсантської родини. На запитання,  чому  обрав професію рятівника, хлопець не вагаючись відповів, що саме в ній він бачить повну самореалізацію чоловічих якостей…

Керівництво училища пишається переможцем. Це гарний приклад для наслідування у студентській та курсантській родині Вінницького вищого професійного училища цивільного закладу.

 Вітаємо Вадима  з черговою нагородою. Бажаємо ще незліченну кількість перемог не лише на спортивній арені, а й на професійній ниві, та й взагалі на життєвому шляху.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10