https://www.high-endrolex.com/10 Яку професію обрати? | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.02.2007
ЛДУ БЖД

Яку професію обрати?

З початком нового року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності продовжена широкомасштабна профорієнтаційна робота серед юнацької молоді Львова та регіонів України.

Для організації даної роботи, ректор Університету Михайло Козяр спеціальним розпорядженням закріпив проректорів навчального закладу за 8 областями західної України, заступників начальників відділів та начальників кафедр за 19 районами Львівської області, персонал відділів, служб та кафедр за 70 загальноосвітніми школами міста Львова. Всього до профорієнтаційної роботи залучено понад 100 працівників Університету.

Науково-педагогічний персонал навчального закладу, курсанти та студенти зустрічаються зі школярами, розповідають про роботу пожежно-рятувальних підрозділів, відомчі навчальні заклади, таким чином популяризуючи професію рятувальника. Зусилля зосереджуються також на активізацію роботи дружин юних рятувальників у школах, надається допомога в організації обласного етапу фестивалю ДЮР.

Часто школярі приходять в гості до університету, ознайомлюються з навчальною та матеріальною базою, життям та побутом курсантів і студентів, умовами навчання. Зокрема усі з цікавістю спостерігають за показовими виступами курсантів котрі демонструють роботу пожежно-рятувальної техніки.

Завдяки співпраці Прес-служби ЛДУ БЖД МНС з Центрами пропаганди Головних управлінь МНС України, місцевими та регіональними ЗМІ, профорієнтаційна робота проводиться майже у всіх регіонах нашої держави і школярі мають змогу більше дізнатися про систему відомчої освіти та зокрема про Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Практика показує, що здійснення профорієнтаційної роботи є необхідністю. Адже є багато школярів котрі вагаються у виборі майбутньої професії не здогадуючись про існування навчальних закладів системи МНС, і отримуючи відповідну інформацію молодим людям легше зорієнтуватися та зупинити свій вибір на певному навчальному закладові для здобуття омріяного фаху.

 

 

Антон Крук,
речник ЛДУ БЖД МНС


http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10