28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
ЛДУ БЖД

Співпраця між Львовом та Харковом триває

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Національний університет цивільного захисту України продовжують співпрацю щодо обміну навчально-науковим досвідом між навчальними закладами. У рамках цієї домовленості до Львова з візитом прибув кандидат технічних наук, професор, доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту НУЦЗУ Микола Кулішов. Пан Микола займається науковою діяльністю у галузях організації управління діяльності підрозділів МНС, роботи з персоналом та державного управління у сфері цивільного захисту.
Обмін досвідом та науковою інформацією відбувається безпосередньо із колегами з кафедри управління, правового забезпечення та дізнання ЛДУ БЖД.
Пан Микола провів відкриту лекцію для курсантів 5 курсу, що навчаються за напрямом підготовки «Пожежна безпека» на тему «Функції органів виконавчої влади щодо запобігання та реагування на надзвичайні ситуації». Протягом лекції викладач задавав тематичні запитань нашим курсантам і був приємно вражений високим рівнем знань та чітким розумінням даної галузі науки.
Лекція викликала неабияке зацікавлення у слухачів та спровокувала досить насичену дискусію між курсантами та професором. Викладений матеріал стане корисним науковцям та курсантсько-студентському науковому товариству ЛДУ БЖД для подальших досліджень.
Колезі з Харкова надзвичайно сподобався стан міжнародної діяльності Університету, хороші дружні відносини як із країнами СНД так і з Європейськими державами. Пан професор висловив приємне враження про те, як швидко навчальний заклад розвивається, похвалив матеріально-технічну та наукову базу, яка з кожним роком оновлюється та поповнюється. А ще висловив щире бажання про подальшу співпрацю між двома провідними навчальними закладами МНС України.

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua