https://www.high-endrolex.com/10 Співпраця між Львовом та Харковом триває | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
ЛДУ БЖД

Співпраця між Львовом та Харковом триває

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Національний університет цивільного захисту України продовжують співпрацю щодо обміну навчально-науковим досвідом між навчальними закладами. У рамках цієї домовленості до Львова з візитом прибув кандидат технічних наук, професор, доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту НУЦЗУ Микола Кулішов. Пан Микола займається науковою діяльністю у галузях організації управління діяльності підрозділів МНС, роботи з персоналом та державного управління у сфері цивільного захисту.
Обмін досвідом та науковою інформацією відбувається безпосередньо із колегами з кафедри управління, правового забезпечення та дізнання ЛДУ БЖД.
Пан Микола провів відкриту лекцію для курсантів 5 курсу, що навчаються за напрямом підготовки «Пожежна безпека» на тему «Функції органів виконавчої влади щодо запобігання та реагування на надзвичайні ситуації». Протягом лекції викладач задавав тематичні запитань нашим курсантам і був приємно вражений високим рівнем знань та чітким розумінням даної галузі науки.
Лекція викликала неабияке зацікавлення у слухачів та спровокувала досить насичену дискусію між курсантами та професором. Викладений матеріал стане корисним науковцям та курсантсько-студентському науковому товариству ЛДУ БЖД для подальших досліджень.
Колезі з Харкова надзвичайно сподобався стан міжнародної діяльності Університету, хороші дружні відносини як із країнами СНД так і з Європейськими державами. Пан професор висловив приємне враження про те, як швидко навчальний заклад розвивається, похвалив матеріально-технічну та наукову базу, яка з кожним роком оновлюється та поповнюється. А ще висловив щире бажання про подальшу співпрацю між двома провідними навчальними закладами МНС України.

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10