RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2011
ЛДУ БЖД

На базі ЛДУ БЖД навчалися практичні психологи МНС

27 жовтня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності проходили навчально-методичні збори практичних психологів МНС України на тему: «Психологічний захист населення під час проведення Євро - 2012». Основною метою цього заходу є підвищення професійного рівня практичних психологів МНС України з питань психологічного захисту населення при надзвичайних ситуаціях та психологічного забезпечення особового складу органів та підрозділів цивільного захисту.
Учасників зборів привітав ректор Університету Михайло Козяр: «Ваша роль у діяльності нашого Міністерства неоціненна. Наш навчальний заклад готує відповідних фахівців для підрозділів МНС. Жодна масштабна надзвичайна ситуація не обходиться без участі наших психологів. У важку хвилину люди з надією вдивляються в очі рятувальників та потребують вашої допомоги, поради».
Учасникам навчально-методичних зборів показали навчально-наукову базу Університеу. На базі психолого-тренувального центру підготовки пожежних та аварійно-рятувальних команд для психологів було проведене практичне заняття.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.